Jag som coach


Jag är ICF Professionell certifierad coach (PCC). Min utbildning genomförde jag på CoachCompanion i Malmö som är ackrediterad utbildare enligt ICF (International Coach Federation). Detta innebär att jag är bunden att följa ICF’s etiska riktlinjer, vilket är viktigt för mig som seriös yrkesutövare. I botten har jag en HR-examen från Lunds Universitet, Personal- och arbetslivsprogrammet.

 

Du som kontaktar mig måste vilja ha verklig förändring. Mina klienter är ofta personer i utmanande situationer med behov av kanske en helomvändning på många områden i sina liv. Det är här min styrka ligger. Jag är inkännande och empatisk men har en tydlig och rak kommunikation och är väl förankrad i det hantverk som coaching är.

 

Jag har fördjupat mig i två vidareutbildningar: ”Det coachande ledarskapet”, som rör coaching i grupp samt Hälsocoach, som handlar om att arbeta förebyggande med hälsa. Jag arbetar med coaching sedan 2016 och coachar både enskilt och i grupp. Mina klienter kan ha en känsla av att sitta fast, behov av att se nya perspektiv, välja nya vanor och därmed hitta kraften att skapa det liv som verkar vara utom räckhåll. Det är också det som är min drivkraft – jag vet att det går att lyckas och jag går bredvid dig i processen!


Copyright © Alla rättigheter förbehållna